Autor: Informer.rs

10.11.2022.

08:20

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRBIN BRILJIRAO! Dabl-dabl Pokuševskog, sipao trojke, ali je Tander pao posle drame! (VIDEO)


Pokuševski je briljirao, ali nažalost nije uspeo da se raduje na kraju pobedi svog tima. Meč je  završio sa 17 poena, 4/7 za tri, 10 skokova, dve  ukradene lopte i dve blokade, a imao je dve izgubljene lopte.

Oklahoma je četvrti put u nizu poražena. Najbolji u porazu bio je Šaj sa 39 poena, Tre Man je ubacio 21, dok je Gidi imao 18 poena, 15 skokova i šest asistencija.

Milvoki je na ovom meču igrao bez Janisa Adetokumba, ali dominirao Karter sa 36 poena i 12 asistencija, dok je Bruk Lopez imao 24 poena i 13 uhvaćenih lopti.

Tokom prve dve deonice je viđena prava rezultatska klackalica. I u trećoj se igralo  koš za koš. Milvoki je potom poveo 112:100 u poslednjem periodu, ali se Oklahoma vratila u meč. Prišli su Tanderi na jednocifren zaostatak, a onda je proradio Karter i odveo svoj tim  na 119:111. Oklahoma je uzvratila serijom 8:0, pa se otišlo u produžetak. Tamo se Oklahoma našla u boljoj situaciji na isteku petog minuta kada je Šaj Gildžus Aleksander pogodio trojku preko ruke za 126:125. Ipak, Milvoki je na 0,6 sekundi do kraja rešenje našao preko Bruka Lopeza, koji je iznudio faul, ali pogodio samo jedno bacanje. U drugom produžetku Milvoki nije ispuštao prednost pa je na kraju stigao do pobede.

Oklahoma je trenutno na skoru 4-7, dok je Milvoki najbolja ekipa u ligi sa 10 pobeda i samo jednim neuspehom.

Bonus video