Autor: Informer.rs

03.12.2022.

09:27

Foto: Tanjug/AP

Sport

NAVIJAČI, HVALA! Bogdanovića STAJAĆIM OVACIJAMA dočekali posle POVREDE! (VIDEO)

Višemesečna saga oko povrede Bogdana Bogdanovića je zvanično završena! Srpski reprezentativac se sinoć nakon sedam meseci oporavka vratio na parket, a navijači Atlante u Stejt farm areni su ga dočekali na sjajan način - stajaćim ovacijama koje su ga poprilično zatekle, ako je suditi po njegovoj reakciji na Tviteru.

- Vau! Sjajan je osećaj vratiti se u tim! Navijači, zaista nisam ovo očekivao. Učinili ste me nervoznim poput malog deteta kada sam ulazio na parket. Zahvalan sam na ljubavi i poštovanju koje ste mi pokazali večeras - napisao je Bogdan Bogdanović na Tviteru. 

Informer

Atlanta je sinoć uspela da savlada Denver Nagetse predvođene sjajnim Nikolom Jokićem. "Srpski derbi" otišao je na stranu Bogdanovića koji je upisao pet poena, ali je jasno da je sjajnom šuteru potrebno još vremena da našteluje nišanske sprave kako bi zaigrau u dobro poznatom maniru. 

Zbog povrede desnog kolena Bogdan Bogdanović odsustvovao je sa terena gotovo sedam meseci, a probolem sa povredom sprečio ga je da nastupa za Srbiju na Evrobasketu letos.