Autor: Informer.rs

24.12.2022.

08:02

Foto: Tanjug

Sport

BOGDANOVIĆ REŠETA I NE STAJE! Nova pobeda HOKSA - Srbin BRUTALAN!

Vratio se nedavno Bogdan Bogdanović na parket nakon višemesečnog odsustva zbog povrede kolena i odmah počeo da beleži brutalne brojke. Srpski košarkaš igra "kao u transu" od oporavka, a sinoć je do pobede nad Detroitom predvodio Atlantu - 130:105.

Srpski košarkaš meč je završio sa 19 poena i dve asistencije za nešto više od 35 minuta na parketu. Sinoć je Bogdanović imao nešto slabije procente budući da je iz igre šutirao tek sedam od 18, a za tri poena tri od 11. 

Informer

Imali su Hoksi i više nego raspoložen tandem plejmejkera Dežonte Marej-Tre Jang koji su ukombinovali 52 poena (po 26 svaki), a Jang je na to dodao još i 13 asistecnija. Sa druge strane, Bojan Bogdanović je meč završio sa 23 kođa. 

Košarkaši Intijana Pejsersa savladali su Majami Hit sa 111:108 na teškom gostovanju, a srpski košarkaš iz poraženog sastava Nemanja Jović nije upisao ni minut na parketu. 

Najefikasniji u sastavu Pejsersa bio je Tajris Halibarton sa 43 koša i sedam sistencija, a sjajno ga je parti Badi Hild sa 21 poenom. Sa druge strane, Tajler Hiro je brojao d 28, a Kajl Laurio do 21.