Autor: Informer.rs

11.01.2023.

08:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

JEZIVO... HOROR SCENA LUKE DONČIĆA! Slovenac izgubio balans i ULETEO u publiku! (VIDEO)

Po ko zna koji put ove sezone Luka Dončić je morao da igra sam... Los Anđeles Klipersi pregazili su Dalas Maverikse, a slovenački košarkaš bio je jedini raspoložen u sastavu Džejsona Kida. Uspeo je da obezbedi častan poraz frašizi iz Teksasa budući da je na mahove rival iz Kalifornije imao i više od 20 koševa prednosti - 113:101!

Još jednom je Luka Dončić pokazao koliki je borac budući da za njega meč nije bio gotov sve do poslednjeg sudijskog zvižduka. Tri asistencije delile su ga od novog "tripl-dabl" učinka budući da je postigao 43 poena i pored toga imao 11 skokova. 

Ipak, sve to je palo u zaborav nakon stravičnog pada koji se dogodio nakon kontranapada. Luka Dončić potpuno je izgubio balans i uleteo u publiku. Uspeo je Slovenac da izbegne sudar sa ljudima u prvom redu pa ih je tako preskočio... Sve je delovalo jezivo, ali je as Dalasa na svu sreću ostao nepovređen. 

S druge strane ovo je bilo veče Kavaja Lenarda, pomalo i zaboravljenog NBA asa, koji je postigao 33 poena. Nik Pauel je dodao 27, a u sastavu Dalasa najbolje je Dončića pratio Tim Hardavej Džunior sa 16 koševa.