Autor: Informer.rs

25.01.2023.

08:11

Foto: printscreen

Sport

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE! Sin Peđe Stojakovića u društvu Lebronovog! Zajedno idu stopama Džordana, Hardena, Kobija... (FOTO)

Naslednik legendarnog Peđe Stojakovića, Andrej, krenuo je putem slavnog oca!

On je nakon srednje škole upisao prestižni koledž Stenford, a dobio je i poziv za 46. Mekdonalds - Ol Amerikans utakmicu. 

Objavljen je spisak košarkaša koji će nastupiti na meču koji predstavlja duel najboljih srednjoškolaca košarkaša Istoka i Zapada, a na njemu učestvuju Amerikanci i Kanađani. Na spisku se našao smladi Stojaković, što potvrđuje da je reč o velikom potencijalu! 

Andreć igrati u timu Zapada sa Bronijem Džejmson, sinom čuvenog Lebrona Džejmsa.

Mnogi igrači koji su nastupali na Mekdonalds Ol Amerikas napravili su fenomenalne karijere, a među njima su: Majkl Džordan, Medžik Džonson,  Šekil O'Nil, Grent Hil, Kris Veber, Džejson Kid, Ajzea Tomas, Kobi Brajant, Dominik Vilkins, Džejms Vorti, Patrik Juing, Kris Malin, Alonzo Morning, Čonsi Bilaps, Rašid Valas, Lebron Džejms, Kris Pol, Kevin Durent, Dvajt Hauard, Kevin Lav, Džejms Harden, Kajri Irving, Derik Rouz, Vins Karter, Kevin Garnet, Pol Pirs, i mnoge druge NBA zvezde, a ukoliko se po jutru dan poznaje i mladom Stojakoviću sledi blistava karijera.