Autor: Informer.rs

25.01.2023.

13:13

Foto: Tanjug/AP

Sport

DOKTOREEEE! Nestvarni Jokić, pogledajte maestralne poteze Srbina (VIDEO)

Košarkaši Denvera su se vratili na pobednički kolosek nakon poraza od Oklahome, na gostovanju su savladali Nju Orleans u dramatičnom meču rezultatom 99:98.

Nikola Jokić se posle dve utakmice zbog povrede vratio na parket i ponovo postao heroj. On je meč završio sa 25 poena, 11 skokova i 10 asistencija i pokazao da je neprikosnoveni favorit za treću MVP nagradu u nizu i ispisivanje istorije. Briljirao je naš centar, imao je nekoliko vanserijskih asistecija. Navikao nas je Nikola na MVP izdanja, ali nas i pored tiga uvek ostavi bet teksta. Pogledajte šta je radio Pelikansima.

Pored Jokića se u ekipi Denvera istakao i Džamal Marej sa 25 poena, dok je treći strelac bio Eron Gordon sa svega 11poena. Ekipu Nju Orleansa je predvodio Si Džej Mekplum sa 20 poena uz po četiri skoka i asistencije i šest ukradenih lopti, a pratili su ga Alvarado sa 17 i Valančijunas sa 19 poena uz devet skokova.

Denver je odlično iskroistio seriju od tri poraza Memfisa i sada imaju tri pobede više uz utakmicu više na čelu Zapadne konferencije. Takođe, Denver ima i pobedu manje uz meč manje od Bostona koji je najbolji tim u ligi u ovom trenutku.

Bonus video