Autor: Informer.rs

02.02.2023.

09:12

Foto: USA Today

Sport

AMERIKANCI U NEVERICI POSLE JOKIĆEVE IZJAVE! Hladnokrvnije ne može! Drugi bi ubili za ove brojke! (VIDEO)

Košarkaši Denvera savladali su u Koloradu Nju Orleans (122:113), a Nikola Jokić je meč završio sa 26 poena, 18 skokova i 15 asistencija. Naš as je tako došao je do sedmog tripl-dabla u poslednjih devet utakmica.

Na pitanje novinara na konferenciji za medije o tripl dabl učinku, Jokić je jasno poručio da ga to ne zanima, bez obzira na to što je dvostruki uzastopni MVP NBA lige.

- Uuuuuu - rekao je Nikola Jokić hladnokrvno i nezainteresovano kada je čuo pitanje o brojevima, i sve u sali za konferencije nasmejao, dok su njegovi fanovi na društvenim mrežama oduševljeni.

- Mislim da sam dobio odgovor, zar ne? Da li ti takva statistika znači bilo šta? - pokušao je novinar još jednom.

- Mislim, naravno da je lepo. Ponavljam, to nije nešto ka čemu težim, niti to pokušavam da uradim. To mi se samo dogodilo. Srećan sam dok god pobeđujemo utakmice i dok su saigrači oko mene srećni - dodao je Jokić, pa je usledilo pitanje da li više voli "slatka" dodavanja od pogođenih trojki ili poena posle prodora, ili je sve to isto?

Sve mi je to isto. Sve dok lopta ulazi - zaključio je srpski centar.

Naredni meč našeg asa očekuje u noći između četvrtka i petka, kada će dočekati aktuelnog šampiona, Golden Stejt Voriorse, od 3 časa ujutru.