Autor: Informer.rs

05.02.2023.

14:03

Foto:

Sport

DOĐI DA BUDEMO KAO DIVAC I STOJAKOVIĆ! Jokić i Bogdanović PREGOVARALI pred meč! Sprema se SPRSKI TANDEM u Denveru!?

Sastali su se večeras Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović, a dvostruki uzastupni MVP slavio je u "srpskom derbiju" u NBA ligi. Ipak, slika koja je nastala pred meč raspalila je maštu navijača i navela ih razmišljanje da bi dvojac srpskih reprezentativaca u budućnosti mogao da igra zajedno u Denveru! 

Poznato je da su Jokić i Bogdanović dobri drugari već dugi niz godina te da održavaju svoj kontakt i u Americi. Potvrdili su to noćas pred utakmicu budući da su neko vreme razgovarali, a navijači su to shvatili kao da Nikola ubeđuje Bogdana da mu se pridruži u Nagetsima. 

- Dakle, nakon meča samo zameniš ključeve sa Bouns Hajlendom i to je to - napisao je jedan od američkih navijača. 

- Ajde dođi kod nas, da budemo kao Divac i Stojaković - prisetio se srpski navijač perioda kada je naš tandem dominirao u NBA ligi. 

- Možeš da uzmeš Bounsov ormarić - našalio se još jedan amerikanac. 

Još jednom se pokazalo Jokić da je na MVP nivou. Na ovom meču nije košgetersi dominirao, ubacio je 14 poena, 5/8 šut iz igre, ali je imao čak 18 skokova i 10 asistencija. 

Sa druge strane, Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 30 minuta. Reprezentativac Srbije je upisao 8 poena, 5 skokova, 3 asistencije i tri ukradene lopte, uz šut iz igre, 4 od 10, od toga 0 od 2 u šutu za tri poena.