Autor: Informer.rs

12.02.2023.

22:50

Foto: USA Today

Sport

REKORDI SU NEBITNI! Jokić ZAGRMEO nakon nove ISTORIJSKE PARTIJE!

Jokić je za 34 minuta na tereni postigao 30 koševa i zabeležio 16 skokova i 10 asistencija. U ekipi Denvera, koja je igrala bez povređenih Džemala Mareja i Arona Gordona, još šest košarkaša imalo je dvocifreni učinak. 

Ipak, nakon meča srpski košarkaš nije želeo da govori o rekordima i uspesima koje postiže već o tome kako igra čitava ekipa. 

- Radi se o tome kako igram, uopšte ne razmišljam o rekordima. Ono što je zaista bilo važno je da se vratimo na kolosek pobeda posle poraza od Orlanda u četvrtak. Nismo počeli sjajno, ali u drugom poluvremenu naša odbrana je rešila utakmicu - rekao je Nikola Jokić nakon još jednog tripl-dabl učinka. 

Informer

Sinoć na parketu nije bilo Tomasa Brajanta koji je poslednjeg dana "trejd perioda" pojačao Denver Nagetse. Ipak, Jokić veruje da će nekadašnji centar Los Anđelesa doneti kvalitet ekipi. 

- Moramo da naučimo kako on igra i vidimo kako može da nam pomogne. I on mora da se uklopi. Uzbuđen sam što smo dobili još jednog igrača koji može da nam da doprinos da pobeđujemo - jasan je bio srpski košarkaš.