Autor: Informer.rs

17.02.2023.

07:42

Foto: Tanjug

Sport

UŽASNE VESTI IZ NBA! Povredio se Janis! (VIDEO)

Grčki as je uganuo desni zglob šake prilikom pada ispod koša na počeku druge četvrtine nakon duela sa Kobijem Vajtom i nije više mogao da se vrati na teren!

Svi sa nestrpljenjem iščekuju da saznaju stepen povrede, jer je sada pod velikim upitnikom i njegov nastup na Ol star meču u nedelju.

Zvezda NBA je na terenu proveola samo devet minuta, uz dva postignuta poena. Bruk Lopez je rekordom sezone od 33 poena, uz sedam skokova i dve asistencije bio glavna zvezda večeri!

Dževon Karter koji je postigao 22 poena i imao po šest skokova i asistencija. Kod Čikaga je najefikasniji bio Nikola Vučević koji je ostvario dabl-dabl učinak uz 22 poena i 16 skokova. Dva poena manje u poraženom sasavu dao je Patrik Vilijams.

Informer

 

Bredli Bil se igrao sa Minesotom i zaslužan je za veliki preokret Vašingtona i pobedu u poslednja dva minuta meča nad Timbervulvsima - 114:106. Gosti su slavili sa osam poena prednosti, ali do 74 sekunde pre kraja imali prednost. Tada je Kajl Kuzma pogodio trojku, a pola minuta kasnije i pomenuti Bil, dok je na kraju sa četiri vezana poena tačku na pobedu Vizardsa stavio Delon Rajt.

Najefikasniji je bio pomenuti Bredli Bil  sa 35 postignutih pona, uz šest skokova i pet asistencija, a poen manje sa druge strane ubacio je Entoni Edvards. 

NBA, REZULTATI:

Čikago - Milvoki 100:112

/Vučević 22 - Lopez 33/

Minesota - Vašington 106:104

/Edvards 34 - Bil 35/

Finiks - LA Klipers (u toku)