Autor: Informer.rs

21.02.2023.

10:30

Foto: USA Today

Sport

BEDNO, AMERIČKI NOVINAR OPLEO PO JOKIĆU: Ako mislite da je najbolji u NBA imate veliki problem...

Tim Janisa Adetokunba pobedio je u Solt Lejk Sitiju ekipu Lebrona Džejmsa sa 184:175 u Ol-star utakmici NBA lige. Srpski košarkaš i centar Denvera Nikola Jokić bio je starter u Lebronovom timu, ali je kao i u prethodnim nastupima na Ol-star utakmici imao skroman učinak. On je odigrao 20 minuta i upisao četiri poena, šest asistencija i pet skokova.

Jedva je to dočekao Džoš Rejnold, pa je opet opleo po Srbinu. Kaže da Jokić nije najbolji u NBA, a sada je to video i na Ol-staru, koji inače ne služi ničemu nego zabavi.

Informer

 

- Vidite... Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem - napisao je Rejnolds na Tviteru, a čak je i cenzurisao prezime "Jokić.

Informer

 

Jokić je napravio šou pre početka meča, pošto su on i Lauri Markanen ostali poslednji. Kada je Lebron  trebao da izabere poslednjeg startera, Nikola Jokić je ustao sa stolice i samoinicijativno se priključio njegovom timu. Sramota je dvostruki MVP bude u poslednja dva pika na draftu za "Ol-star", ali je Džejms uspeo malo se da iskupi. 

- Kao moj poslednji pik? Gospodin tripl-dabl lično, Nikola Jokić - rekao je Džejms, a onda su usledile ovacije za Srbina!