Autor: Informer.rs

24.02.2023.

04:07

Foto: Tanjug

Sport

OVAJ ČOVEK JE NESTVARAN! Maestralni Srbin razneo i Klivlend i dokazao ko je MVP! Jokić ređa TRIPL-DABLOVE kao na traci! (VIDEO)

U duelu sa Kavalirsima reprezentativac naše zemlje je došao do 22. tripl-dabla u sezoni i to sedmi put za samo tri četvrtine!

I največi kritičari brilijantnog Jokića moraju da skinu kapu i ne znamo koji razlog bi više mogli da smisle, da baš Nikola ne bude povono MVP! Po običaju je održavao Denver u igri, ne dopustivši da se oseti nedostatak Erona Gordona.

Sjajno je našeg asa služio šut sa distance, pucao je trojke dva od dva, sa linije penala je svih šest ubacio, a kada se sve sabere, Nikola Jokić je sjajno veče krunisao sa 24 poena, 18 skokova i čak 13 asistencija.

Sa druge strane, Klivlend praktično ništa nije mogao da ubaci sa distance. Šut je Nagetse posebno služio u drugom poluvremenu, pa  su domaći igraći na kraju morali da pruže ruku boljima. Majkl Porter je sa 25 poena bio je najefikasniji kod Denvera. Pogodio je šet trojki, a pratili su ga Koldvel Poup sa 17, odnosno Džamal Mari sa 16 poena. Slovenac Vlatko Čančar je upisao 10

U poraženom Klivlendu prvi strelac bio je Ivan Mobli sa 31 poenom.