Autor: Informer.rs

31.03.2023.

07:20

Foto: Tanjug

Sport

NIŠTA BEZ SRBINA! Izostao spektakl, jer je JOKIĆ MVP! (VIDEO)

Nagetsima je napad bez Jokića bio katastrofalan, pa su Pelikansi iskoristili priliku da budu jedan od retkih timova sa pobedom na gostovanju u Koloradu.

Reprezentativac Srbije nije nastupao na ovom meču zbog odmora mišića lista. Nema sumnje da će timu biti potrebniji na gostovanju FIniks sansima. "Pelikani" su takođe igrali bez prve zvezde Zajona Vilijamsona, bez koga su se i navikli.

Informer

 

Nju Orleans vrlo brzo uspeo da se odlepi i već na poluvremenu dođe do dvocifrene prednosti. Nagetsi nisu upseli da se vrate u drugoj polovini meča. Porazu Denvera je doprinelo i mizernih 4/28 za tri.

Brendon Ingram se najviše istakao tripl-dabl učinkom od 31 poena, 11 skokova i 10 asistencija. Si-Džej mekolum ga je pratio sa 23 poena. Litvanski centar Jonas Valančijunas je zabelećio 15 poena i 12 skokova.

Kod Denvera je Džamal Marej bio najraspoloženiji sa 21 poenaom i sedam asistecija. Brus Braun je ubacio 19 poena. Denver je prvi sa 51-25, Nju Orleans se sa 39-38 grčevito bori za poziciju u plej-in mestu Lejkersima, Tanderima i Timbervulvsima.

Informer

 

Inače, Natalija Jokić, lepa supruga srpskog reprezentativca, u toku meča poželela je pratiocima na Instagramu da pokaže kako je bračni par blistao na jednom događaju.