Autor: Informer.rs

09.04.2023.

09:58

Foto:

Sport

TRENER DENVERA POLUDEO, BESAN KAO RIS POSLE PORAZA: Ljut sam!

Nikola Jokić meč je okončao sa šest poena, iz svega pet šuteva iz igre, ali i sa 10 skokova i 10 asistencija. Srpski as posle treće četvrtfine je otišao u svlačionicu i potom se na klupu vratio u trenerci.

Majk Meloun je želeo da odmori najboljeg igrača, ostavio je i ostale nosioce igre na klupi u četvrtom kvartalu, što su igrači Jute iskoristili. 

- Čoveče, ljut sam. U momentu kada pomislite da je poraz u redu, to je samo još jedna utakmica, onda to počinje da postaje deo vas, suština onoga što ste. Čuo sam davno da postoje dve vrste ljudi, oni koji vole da pobeđuju i oni koji mrze da gube - kazao je Meloun posle utaikmice. 

Informer

 

Eron Gordon kaže da je važno da svi igrači ostanu u ritmu pred plej-of.

- Ne radi se toliko o motivaciji. Više se radi o sticanju dobrih navika. Ako ne ide na bolje, postaje još gore -  rekao je Gordon.

Informer

 

Kod Denvera je 21 poen ubacio Kentavijus Kaldvel Poup, dok je Džamal Mari postigao jedan manje. U pobedi Džezera najefikasniji je bio Očaji Agbadži sa 28 poena, veoma važan doprinos slavlju dao je i Luka Šamanić sa 23 poena i osam skokova. Nagetsi su osvojili prvo mesto na Zapadu, što im je prvi put u istoriji franšize.  Inače, Denveru je ovo bio 29. poraz u sezoni, treći uzastopni, a peti u poslednjih šest mečeva.

Poslednjoj utakmici pred plej-of Nagetsi igraju u nedelju (21.30) će igrati kod kuće protiv Sakramento Kingsa.