Autor: Informer.rs

11.05.2023.

07:29

Foto: Tanjug/AP

Sport

DRAMA U AMERICI! Lejkersi ispustili prvu meč loptu! Niksi uzvratili udarac Majamiju! (VIDEO)

Los Anđeles Lejkersi su imali šansu da u pet utakmica eliminišu iz plej-ofa NBA lige aktuelne šampione, Golden Stejt Voriorse. Ali, Stef Kari i drugovi su se probudili kada je bilo najpotrebnije, "preživeli", ali će Lebron Džejms i društvo ipak pred svojim navijačima imati još jednu meč loptu.

U ekipi Lejkersa Entoni Dejvis  meč je završio sa 23 poena i devet skokova, a efikasniji od njega bio je samo Lebron Džejms koji je ubacio 25 poena i uhvatio devet skokova. Rivs i Rasel su dodali po 15, Šruder je sa klupe dodao 14.

Informer

 

Kada je u pitanju Golden Stejt, Stefon Kari je imao 27 poena i osam asistencija, Endrju Vigins 25 i sedma skokova, dok je Drejmond Grin ostvario dabl-dabl učinak od 20 poena i 10 skokova.

I Njujork Niksi su preživeli peti meč protiv Majamija i pobedili 112:103, pa su smanjili na 3:2 u seriji.

Džejlin Brunson, Er Džej Beret i Džulios Randl su dominirali i zajedno su ubacili 88 poena. Prvi je imao 38 poena i devet skokova, Beret je dodao 26, dok je ovaj treći imao 24.

Batler je sa 19 poena i osam asistencija bio najbolji u Majamiju, Adebajo je meč završio sa 18 poena i osam skokova, dok je Dankan Robinson ubacio 17.