Autor: Informer.rs

12.05.2023.

13:10

Foto: Tanjug/AP

Sport

I NAJVEĆI HEJTERI SU MU SE SADA POKLONILI! Jokiću stiglo IZVINJENJE i od PERKINSA!

Kada je Kendik Perkins ove sezone izjavio da će Nikola Jokić biti MVP isključivo zbog toga što je belac mnogim stručnjacima bilo je jasno da se radi o šarlatanu koji se više bavi politikom nego sportom. Propagirao je bivši NBA centar da Srbin ne treba da bude MVP, da nema kvalitet za treće uzastupno zvanje najkorisnijeg igrača lige, ali je sinoć dobio šamarčinu realnosti! 

Nikola Jokić protutnjao je kroz Finiks, pregazio moćne Sanse predvođene KEvinom Durentom i Devinom Bukerom i plasirao se u finale Zapadne konferencije. Srpski reprezentativac utakmicu je završio sa 32 poena, 12 asistencija i 10 skokova, a nova brilijantna partija naterala je i najveće hejtere da mu se poklone. 

Odmah nakon utakmice stiglo je izvinjenje od Marka Džeksona koji ga nije uvrstio među MVP igrače ove sezone. Nije se dugo čekalo ni na komentar Kendrika Perkinsa koji je, preko noći, postao veliki navijač Denvera i Nikole Jokića. 

Informer

- Nisam bio u pravu kada sam pričao o Jokiću i Nagetsima, ali legitimno su pokazali da su najbolji. Samo tako nastavite - napisao je Perkins na svom Tviteru. 

U finalu Zapadne konferencije Denver će igrati sa boljim iz polufinale serije Golden Stejta i Lejkersa, u kojoj tim iz Los Anđelesa vodi sa 3-2 u pobedama.