Autor: Informer.rs

20.05.2023.

10:39

Foto:

Sport

LEGENDA NBA LIGE NEMA DILEMU! Barkli: Dođavola, garantujem da će DENVER osvojiti TITULU!

Nagetsi trenutno vode 2:0 u seriji protiv LA Lejkersa u okviru finala Zapadne konferencije, kao i Majami protiv Boston Seltiksa u finalu Istočne konferencije.

Ovo nije prvi put da je Barkli istakao svog favorita za "prsten". Legenda Finiks Sansa je otišla i korak dalje, "garantuje" da će prsten završiti u stenovitim planinama Kolorada.

- Denver će osvojiti šampionat, premam mom mišljenju glavni su kandidati. Dođavola, ja garantujem da će oni uzeti prsten! Jedva čekam da krene finalna serija pa da svi odemo u Kolorado. Čuo sam da imaju sjajne terene za golf - rekao je Barkli, inače poznati ljubitelj golfa.

Informer

Barkli u partiji golfa

Popularni "raund maund of ribaund", kako su ga zvali u najboljim danima, uputio je pozivnicu za partiju nekadašnjem kvoterbeku Denver Bronkosa, takođe članu Kuće slavnih u NFL, Pejtonu Meningu i sadašnjem treneru Nju Orleans Sejntsa Šonu Pejtonu. 

Informer

Pejton Mening

Iako upozoren od strane kolega iz studija da ne bi smeo tek tako da "precrta" snažne Lejkerse, Barkli je ostao odlučan u prognozi.

Podsećamo, "ser" Čarls, kako je poznat po NBA krugovima, je još tokom prve runde sa Minesotom među retkima isticao "dubinu" klupe koju Denver ima i potencijal koji napad sa jednim Nikolom Jokićem poseduje.

Denver trenutno vodi u finalu zapadne konferencije protiv Los Anđeles Lejkersa 2:0, a naredne dve utakmice igraće se u "gradu anđela" u srcu Kalifornije (večeras 02.30).

Informer