Autor: Informer.rs

26.05.2023.

07:28

Foto: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports

Sport

NIKOLA I DENVER KAO NA IGLAMA! Ostaju li Nagetsi bez prednosti domaćeg terena?

Nagetsima bi zbog jedne stvari u finalu više odgovara ekipa sa Floride, jer bi u tom slučaju bili u prednosti domaćeg terena.

Majami je uspeo kao osmi da izbori učeće u doigravanju, a sa obzirom na to da je Denver imao bolji odnos pobeda i poraza tokom regularnog dela sezone, imao bi i prednost domaćeg terena.

Informer

 

Ipak, ukoliko Boston napravi nestvarni podvig, oni će biti ti koji će imati tu prednost, jer su Seltiksi taj deo sezone završili sa 57 pobeda i 25 poraza, dok su Nagetsi imali 53 pobede i 29 poraza.

Dok cela košarkaška javnost sa nestrpljenjem iščekuje epilog, objavljene su i cene karata u Denveru za veliko finale. Karte za prvi meč, 1. juna, kreću se od 750 dolara za najudaljenija mesta, a ko želi da prati finale iz bolje pozicije, za to će morati dobrano da se otvori. Naime, cena ulaznica za mesta pored terena kreće se od 6.000 dolara do neverovatnih 25.000 dolara.

Informer

 

Sa druge strane, za drugi meč finala najjeftinija karta je 849 dolara, a za treći okršaj će za one sa "skromnijim" mogućnostima koštati 995 dolara.