Autor: Informer.rs

31.05.2023.

22:40

Foto: PHOTOMASTER

Sport

NIKOLA O NIKOLI PRED VELIKO FINALE NBA LIGE! Jokić: Mora to da kaže, brate. Šta će da kaže? Ne želim da ga upoznam?

Obojica košarkaša su igrala za Megu u Srbiji, a dvostruki MVP najjačeg košarkaškog takmičenja je otkrio i da je jedan od Jovićevih trenera zapravo njegov kum.

- Igrao je u istom timu u Srbiji u kom sam i ja. Jedan od njegovih trenera je moj kum, koji radi tamo. Rekao mi je godinu dana pre nego što će biti draftovan da je sjajan igrač i čovek. Da radi naporno i da ima talenat za NBA. Tako da, znao sam ga malo pre nego što sam ga upoznao. Nikada ga nisam gledao kako igra, samo isečke, ali nikad čitavu utakmicu - rekao je Jokić.

Jokić je otkrio da je bio na večeri sa imenjakom iz Majamija, novinare je zanimalo koliko centru Nagetsa znači to što je Jović bio impresioniran tim potezom.

Informer

- Mora to da kaže, brate. Šta će da kaže? Ne želim da ga upoznam? Da, dobar je momak, dobra osoba. Video sam da je sve veći. Videćemo da li će dobiti priliku da igra. Verujem da hoće, ima mnogo da ponudi - poručio je Jokić.

Dvojica srpskih košarkaša prvi okršaj u velikom finalu NBA lige imaće u noći između četvrtka i petka, kada će Denver na svom terenu dočekati Majami.