Autor: Informer.rs

05.06.2023.

08:16

Foto: Tanjug/AP

Sport

JOKIĆ? SRA*E, NISAM ZNAO! As Majamija sočno opsovao zbog Srbina! (FOTO)

Slučajno je Louri opsovao tokom programa uživo, nije uspeo da se kontroliše, kada mu je voditelj rekao koliko je poena Srbin ubacio.

- Da li je? Sr**e! Neću da vas lažem, nisam znao to - rekao je Louri kroz osmeh, koji je meč okončao sa devet ubačenih poena. 

Informer

Nikola Jokić brojao do 41

Džimi Batler je bio na pragu dabl-dabla sa 21 poenom i devet asistencija. Imao je poruku posle meča za sve koji sumnjaju u Majami. 

Informer

Informer

 

- Niko ne brine, ne mari šta drugi pričaju. Fokusirani smo na ono što dobro radimo i na kraju dana je to najbitnije. Pogodili ili promašili šuteve, bićemo svoji. Ne zanimaju nas drugi, tako je bilo čitave godine i to se neće promeniti. To je to, taj "boli nas uvo" faktor,

Batler je objasnio šta je ključ u borbi protiv Jokića, koji im je doduše spakovao 41 poen.

- Pritisak na loptu, vraćanje u odbranu... Trudili smo se da mu otežamo svaki pas, šut. On je strašan igrač, neverovatno dodaje, a sasvim je jasno da može da postiže poene, kao i što je sada i uradio. Kada iznudimo grešku i dobijemo otvoreni teren, to moramo da iskoristimo i mislim da smo u tom segmentu bili dobri.

Informer

 

Majami je meš prelomio u poslednjoj deonici, u kojoj je Denver bio katastrofalan.

- Nije bilo tajnog sastojka. Lopta se dobro kretala, dodavali smo otvorenim igračima. Igrali smo vrlo prosto, slično kao i oni - i pogađali smo. To je stvar u ovoj ligi u ovoj igri. Mi smo pogodili, oni nisu.