Autor: Informer.rs

09.06.2023.

08:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

VETERAN MAJAMIJA: Na KONOPCIMA SMO, ali ako neko može da se vrati to smo MI!

Borba za titulu u NBA ligi opasno se zakuvala nakon što je Majami došao do brejka u Koloradu. Izabranici Erika Spolstre napravili su tada ogroman korak ka trofeju, ali je usledio novi preokret pošto je Denver već u trećoj utakmici uspeo da vrati brejk i ponovo povede u seriji. 

Četvrti meč na programu je već večeras, pobeda Majamija vraća nas na početak, dok bi eventualni trijumf Denvera doveo četu Majkla Melouna na korak od titule i to uoči povratka serije u Kolorado. Deluje da je pritisak na strani tima sa Floride, ali iskusni Kevin Lav veruje u sebe i svoje saigrače. 

- Želimo da budemo bolji. Ako je neko sposoban to da učini, mi smo. Znamo da su nam leđa na konopcima, ali kao što znate, igra se na četiri pobede! Bitno je da budemo ono što jesmo, a to je da smo intenzivni jednako kao i da shvatimo ko smo i šta želimo od ovih utakmica - rekao je Kevin Lav. 

Informer

Sličnog stava je i Erik Spolstra, ali je trener Majamija fokus "bacio" na tandem Nikola Jokić - Džamal Marej koji je doneo pobedu Denveru u trećem meču na Floridi. 

- Ovo je veliko takmičenje. Njih dvojica su igrači koji mogu da manipulišu vašom odbranom na različite načine - dodao  je Spolstra. 

Majami će večeras od 02:30 imati šansu da poravna rezultat u seriji, a Denver, kao što smo rekli, napravi novi brejk i krupan korak ka tituli pre povratka u Kolorad!