Autor: Informer.rs

11.06.2023.

10:31

Foto: printscreen

Sport

JOKIĆ OTKRIO ZAŠTO NOSI BURMU NA PERTLAMA: Porodica je sve!

Supruga Natalija, ćerka Ognjena i braća Strahinja i Nemanja ne propuštaju utakmice Denvera, a posle svake im Nikola obavezno priđe da ih izgrli i izljubi.

Svetskim medijima je tokom plej-ofa zapalo za oko da Jokić stalno nosi burmu na patikama. Pre nego što istrči na parket on skine prsten sa ruke i provuče ga kroz pertle leve patike, pa mu je to sada postala i neka vrsta amajlije.

Informer

Nikola Jokić uvek stavlja burmu na levu patiku

Zato su američki novinari odlučili da pitaju našeg asa kako je i kada došao na tu ideju.

- To je počelo otkako sam se oženio. Skinem burmu sa prsta i stavim na levu patiku. Tu je držim zbog porodice, to mi je veoma važno. Oni su uvek uz mene i na mojoj strani, pa im tako pokazujem ljubav. Šaljem im poljupce posle svake utakmice. Nisu propustili nijedan duel tokom celog plej-ofa - rekao je Jokić.

Informer

Supruga i braća su Nikolina najveća podrška

Nikola je dugogodišnju vezu sa Natalijom krunisao brakom krajem 2020. u rodnom Somboru. U septembru 2021. dobili su ćerkicu Ognjenu, koja verno prati tatu i navija za njega. Za nju zvezda Nagetsa ima posebnu poruku posle svakog meča, kada pokazuje kažiprstom na dlan.

- To je dečija pesmica, stara srpska pesma o ježu koji odlazi na spavanje. Uzeo sam je od našeg trenera Ogija, koji je Srbin. On i njegova supruga su mojoj ćerki pevali tu pesmicu, njoj je to držalo pažnju i ja sam je samo ukrao. Imati porodicu uvek uz sebe je sjajno, to je nešto što niko ne može da mi oduzme - poručio je Jokić.

Podsetimo, naš as će u noći između ponedeljka i utorka (02.30) imati priliku da se sa Denverom na domaćem terenu domogne titule u NBA ligi. Klub iz Kolorada u velikom finalu protiv Majamija vodi sa 3:1 u pobedama i samo jedan trijumf deli ga od šampionskog prstena.