Autor: Informer.rs

12.06.2023.

13:00

Foto: Reuters

Sport

JOKIĆ NOĆAS KREĆE PO TITULU, A DENVER GORI! Za cenu najskuplje karte možete DA KUPITE GARSONJERU U BEOGRADU!

Košarkaši Denver Nagetsa predvođeni Nikolom Jokićem imaće noćas (2.30) prvu od moguće tri prilike da osvoje titulu šampiona NBA lige. Da bi došli do prvog trofeja u istoriji tima iz Kolorada, moraće još jednom da poraze ekipu Majamija (vode 3:1 u seriji), a svi oni koji veruju da će se istorija dogoditi baš ove noći u Denveru ne žale novac za ulaznice.

Kako je preneo "Denver post", najskuplja karta za peti duel finala NBA lige košta čak 50.000 dolara, što je novac za koji može da se kupi garsonjera u prestonici Srbije Beogradu.

"Vlasnici ulaznica će imati dve opcije: da zadrže svoju kartu i potencijalno budu svedoci istorije Nagetsa ili da je preprodaju za ogromnu zaradu", piše "Denver post".

Informer

Navijači Denvera u "Bol areni"

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić poručio je da on i njegovi saigrači ne smeju da se opuštaju uprkos vođstvu od 3:1 u seriji.

Znam da je to velika prilika, i mislim da svi znaju. Ako pogledamo prethodni trening kako su svi bili fokusirani, mislim da ćemo biti spremni kao što smo se spremali za prethodne četiri. Fokus je bio dobar na treningu, svi su se zalagali, svi su bili u treningu. Nismo se opustili što mi je najvažnije, jer ako se opustimo, to nije dobro - rekao je Jokić.

Informer

Nikola Jokić

Najjeftinija ulaznica za meč između Denvera i Majamija košta 1.600 dolara, a dostupne su i karte za sedišta blizu terena koje se prodaju po ceni od 10.000 dolara.