Autor: Informer.rs

12.06.2023.

21:16

Foto: AP PHOTO

Sport

JOKIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA INFORMER! Nikola noćas UZIMA šampionski PRSTEN i MVP TITULU (VIDEO)

Nikola je tokom cele sezone dominirao, a poseban pečat udario je plej-ofu, gde je oborio nekoliko rekorda i nastavio da pomera granice košarke.

Na svakom meču s tribina ga bodre supruga Natalija, ćerkica Ognjena i braća Strahinja i Nemanja, dok roditelji kod kuće sve pomno prate i ne propuštaju partije svog najmlađeg sina.

Informer

Branislav Jokić uveren u uspeh Denvera i svog sina

I noćas će u sali Sokolskog doma u Somboru biti organizovano tradicionalno zajedničko praćenje pete utakmice finalne serije, u kojoj bi Nagetsi mogli da stignu do titule, jer vode sa 3:1 u pobedama.

Ipak, Branislav u ekskluzivnom razgovoru za Informer kaže da će u svom domu gledati meč protiv Majamija i naglašava da će ovaj biti od posebnog značaja i pun adrenalina.

- Nadam se da će momci uspeti sve noćas da završe, a tako i da Nikola postane još jedan Srbin koji je uspeo da osvoji šampionski prsten u NBA ligi. Verujem da će biti proglašen za MVP-ja finala, što je samo dodatni uspeh na sve ono što je već uradio - jasan je otac sjajnog centra.

Stariji Jokić se dotakao i uspeha Novaka Đokovića, koji je juče osvojio Rolan Garos i stigao do 23. grend slema u karijeri, čime je ispisao istoriju belog sporta. Sada i Nikola ima šansu da ponovo našu zemlju učini ponosnom i da još jednom potvrdi da smo sportska nacija.

- Imamo dva čoveka koji su Srbiju na najlepši mogući, sportski način proslavili po celom svetu. Svi na planeti znaju za njih dvojicu. To je ono što je posebno, što mi se mili duši, žargonski rečeno - poručuje Branislav Jokić za Informer.