Autor: Informer.rs

14.06.2023.

09:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

"THE SOMBOR SUN" I KOLA: Amerikanci napravili KOMIČNU montažu Jokićevog puta kući (FOTO)

Već nekoliko godina Nikola Jokić spada u red najtraženijih sportista sveta, a njegova popularnost skočila je nakon osvajanja NBA titule. Srpski centar predvodio je Nagetse do prvog trofeja u istoriji franšize nakon čega je pokupio svoje stvari i krenuo ka rodnom Somboru.

Da Jokić jedva čeka povratak kući bilo je jasno nakon pobede u velikom finalu. Prvo je nakon utakmice rekao, "Posao je gotov, sada možemo kući", da bi nakon nekog vremena priznao da neće biti prisutan tokom velike fešte u Denveru budući da će tada već biti u Somboru. 

Sve to nateralo je američke medije da na komičan način predstave Nikolu Jokića. "Cluchpoints" bio je najdomišljatiji pa su montirali sliku Centra Denvera u avionu kako čita "The Sombor Sun" i pije dobro poznato gazirano piće. 

Na naslovnoj strani "The Sombor Sun-a" nalazi se srpski reprezentativac uz naslov "Nikola Jokić je osvojio svoju prvu NBA titulu", a u nastavku se može videti njegova fotografija sa hipodroma budući da je poznato koliki je Jokić ljubitelj konja.