15.06.2023.

16:40

Foto: AP PHOTO

Sport

HIT PRIČA! MAJK MELOUN u Somboru OBIŠAO SEKS-ŠOP!

Strateg Nagetsa često dolazi u našu zemlju upravo zbog sjajnog centra, sa kojim ima jako blizak odnos, pa je tako imao vremena i da se upozna sa njegovim rodnim gradom Somborom.

Tamo je Meloun spazio prodavnicu za odrasle koja se zove "Plavi saten", a vlasnik Nenad Mirčeta ispričao je kako je izgledao njegov susret sa Amerikancem.

- Seks-šop "Plavi saten" u Somboru radi sedam godina. Za sve to vreme pamtim najinteresantnijeg kupca. Pratim košarku, lako sam prepoznao Majka Melouna, trenera Denvera. On je bio veoma iznenađen da u ovom malom gradu postoji ovakva prodavnica. Sve je sa velikom pažnjom pregledao. A da li je i nešto kupio, to je poslovna tajna. Zamolio sam ga bio za zajedničku fotografiju, ali se predomislio iz njemu poznatih razloga - ispričao je Mirčeta za Informer.

Informer

Vlasnik radnje Nenad Mirčeta na mestu gde je bio Majk Meloun

On je pozvao Melouna i kompletnu ekipu Denvera da ponovo posete Sombor sad kada su prvi put u istoriji postali prvaci najjače košarkaške lige na svetu.

Poslovna tajna

Meloun je sa pažnjom razgledao po radnji, a ne mogu da kažem da li je nešto kupio, to je poslovna tajna

- Nakon pobede u finalu NBA lige, očekujem da Meloun i njegovi momci ponovo dođu u Sombor. "Plavi saten" ih željno očekuje. Za početak ćemo im ponuditi vino proizvedeno na Kosovu i Metohiji - poručio je Mirčeta.

Kako je Meloun imao "problematična" iskustva sa srpskom rakijom, možda bi mu vino bolje prijalo.

- Svaki put kada vam se isprazni čašica, oni vam naspu novu do vrha - opisao je kormilar Denvera američkim medijima iskustvo u Srbiji.

Informer

Meloun sa delegacijom Denvera prilikom posete Somboru

Meloun je svojevremeno zahvalio svima u našoj zemlji na tome što je tim iz Kolorada dobio takvog asa kao što je Nikola Jokić.

- Želeo bih da poručim ljubiteljima košarke u Srbiji da smo im zahvalni što su nam omogućili da imamo Nikolu Jokića. Sjajan je igrač i ambasador vaše države. Srećan sam što sam mu trener i što ga imam u timu - rekao je tada američki stručnjak.