Autor: Informer.rs

16.06.2023.

07:28 >> 07:37

Foto: printscreen

Sport

HOROR NA PROSLAVI DENVEROVE TITULE: Policajac TEŠKO POVREĐEN, mogao bi da ostane bez NOGE (VIDEO)

Velika fešta obeležila je četvrtak u Denveru. Nagetsi su nakon 47 godina čekanja po prvi put šampioni NBA lige, a glavni krivac je Nikola Jokić. Srpski reprezentativac predvodio je ekipu iz Kolorada tokom čitave sezone, posebno dominantan bio je u plej-ofu, dok o njegovim partijama u finalu dovoljno govori MVP titula koju mu je uručio Adam Silver. 

Tim povodom juče je u Denveru organizovana velika parada, Nikola Jokić se sa saigračima vozao kroz grad na vatrogasnom vozilu, a onda je došlo do velikog incidenta. Niko od košarkaša Denvera nije povređen, ali jeste jedan od policijskih službenika kog je udarilo pomenuto vozilo...

Policajac je hitno evakuisan, a uprzo je iz stanice stiglo i saopštenje. Vesti nisu dobre, budući da bi oficir mogao da ostane bez noge.

- Policajac je zadobio povredu potkolenice i nalazi se u teškom i stabilnom stanju - saopštili su iz policijske uprave Denvera, dok portal TZM navodi da bi pomenuti čovek mogao da ostane bez noge.

Policija još uvek istražuje incident, pokušavaju da otkriju kako je došlo do sudara, a na društvenim mrežama pojavio se snimak spornog incidenta.