Autor: Informer.rs

21.06.2023.

15:13

Foto: Starsportphoto

Sport

JOŠ JEDAN SRBIN U DENVERU? Jokiću stiže društvo iz Partizana

Krilni centar crno-belih prijavio se za predstojeći draft, koji će se u noći između četvrtka i petka održati u Njujorku. Nedavno su pojedini američki mediji upravo njega označili kao jedno od potencijalnih iznenađenja, a spekulisalo se da je na oku skauta Bruklina.

Međutim, sada se pojavila informacija da bi Vukčević mogao da postane saigrač sa Nikolom Jokićem (28), MVP-jem nedavno završene finalne serije i najboljim igračem Nagetsa.

Informer

 

Denver ima pravo na 37. i 40. pika, a u određenim kombinacijama i trejdovaima, mogli bi i nešto ranije da dođu u priliku da biraju igrače.

"Tristan je zbog prezimena već dobio nadimak "The Vooker", veliki je talenat i njegov potencijal ne bi smeo da prođe nezapaženo. Nadamo se da ESPN neće pustiti reklame kada on bude biran, kao što je bio slučaj sa Jokićem. Mentor bi mogao da mu bude upravo Nikola, koji mu je i jedan od idola i omiljenih igrača. Njegov otac je igrao svojevremeno za Real Madrid, a on ima srpsko, grčko i švedsko državljanstvo. Jedan je od osmorice košarkaša koji su najviše napredovali i sada je projektovan kao 35. pik. Tim koji predvodi Majk Meloun mogao bi da rizikuje sa još jednim Srbinom i da mu se to ponovo isplati", navodi portal "Denver gazete".