Autor: Informer.rs

06.07.2023.

12:37

Foto: EPA

Sport

Nikola Jokić ekonomski unapredio Denver! Gradonačelnik blista zbog Srbina!

Centar Nagetsa doneo je NBA titulu svom klubu, prvu za 49 postojanja. U finalu je pao Majami, a nezapamćeno slavlje počelo je posle utakmice i trajalo danima, sve do parade, sa koje su snimci i fotografije obišle svet.

Informer

U centru pažnje bio je naš Nikola Jokić, a u ekskluzivnom intervjuu za sajt maxbetsport.rs gradonačelnik Denvera Majkl B. Henkok pričao je sa divljenjem o trenutno najpoznatijem srpskom košarkašu.

- Nikola je istinski timski igrač i ponosni smo da ga imamo u našoj zajednici. On je zvezda kako na terenu, tako i van njega. Volimo to što tokom sezone Denver naziva svojim domom. On predstavlja naporan rad, istrajnost i šta može da se dogodi kada si usredsređen i sarađuješ sa drugima oko zajedničkog cilja - kaže Henkok za maaxbetsport.rs.

Gradonačelnik, koji je na čelu grada 12 godina, kaže i da je Jokić unapredio ekonomiju grada.

- Osvajanje NBA titule za naše Denver Nagetse znače sve za našu zajednicu. Svesni smo moći koju on i Nagetsi poseduju da uspostave Denver kao grad šampiona, što je na kraju dovelo do toga da mnogo ljudi poseti grad, podrži lokalna preduzeća, restorane, turističke atrakcije, a neki bi se preselili u naš prelepi grad - zaključio je Henkok.