Autor: Informer.rs

16.07.2023.

07:59

Foto: Instagram/Pol Džordž

Sport

NBA zvezda se provodi u Beogradu! Srpski zet ni da trepne dok oko njega plešu polugole devojke (VIDEO)

Košarkaš L.A. Klipersa stigao je u rodnu zemlju supruge Danijele Rajić i snimljen je u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu.

Snimak je postao vrlo viralan na društvenim mrežama. Pol Džordž je pokazao zavidan nivo samokontrole dok je na metar od njega polugola plesačica sve šarmirala zavoljivim plesom. On je ipak ostao imun zbog supruge Danijele koja je sedela odmah pored njega. Fanovi su se na društvenim mrežama šalili da ne sme da mrdne zbog supruge Danijele koja bi ga streljala pogledom da je pokušao da se okrene.

Podsetimo, Pol Džordž je oženio dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, pa je uz nju naučio brojne srpske običaje. Danijela mu je spremala sarmu, a "navukla" ga je i na srpsku muziku, pa su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Informer

Njih dvoje venčali su se u Americi.  Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta. Burnu vezu su obeležile brojne kontroverze. Ona je navodno je odbila ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle haosa su ipak počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk.