18.07.2023.

10:46

Foto: Instagram

Sport

NBA zvezda lumpuje uz Đurđevdan! Pol Džordž pravio haos u Beogradu (VIDEO)

NBA zvezda iz redova Los Anđeles Klipersa Pol Džordž na odmoru je ni manje ni više nego u Beogradu!

On je prošle godine oženio Danijelu Rajić, Srpkinju iz banatskog sela Mramorak, i ozbiljno se navukao na srpsku muziku što možete pogledati na snimku.

Najpre je pre nekoliko dana usnimljen u popularnom klubu u Beton hali gde je uživao u kabareu uz stranu muziku i polugole plesačice i plesače, a na red su sada došli splavovi i narodnjaci!

Danijela je Pola odvela na popularan splav ispod Brankovog mosta, na nastup poznate pevačice iz Zvezda Granda Aleksandre Mladenović, a sve slike njihovog boravka u Beogradu možete pogledati u galeriji.

Ona je slavnom paru pevala i na svadbi u Italiji, a Pola i Danijelu najviše su pogodile pesme "Lažu te", Amadeus benda, Đurđevdan i "Kafanska pevačica" Željka Samardžića.

"Očigledno je da sam mnogo srećna što sam u Beogradu", napisala je Danijela uz snimak ludog provoda.

Popularni par odseda u možda i najluksuznijem hotelu u centru Beograda, na Studentskom trgu.

Osim noćnog života, par se sa ćerkama Olivijom (9) i Natašom (5) šetao Beogradom.

Obišli su Kalemegdan i Hram svetog Save.

Podsetimo, Danijela i Pol imaju burnu istoriju, Upoznali su se u noćnom klubu gde je ona radila. Zatrudnela je, a navodno joj je Pol nudio novac da abortira.

Srpkinja to nije prihvatila i rodila je Oliviju, a tek posle nekoliko godina par je započeo vezu i krunisao je brakom prošle godine. Pored ćerki, imaju i jednogodišnjeg sina Pola Vuka.