Autor: Informer.rs

10.08.2023.

08:27

Foto: Starsportphoto

Sport

Konačno otkriveno! Evo gde je Nikola Jokić! (FOTO)

Američki novinar Kolin Kauerd je na svom Tviteru podelio zajedničku fotografiju sa Nikolom Jokićem i potvrdio da se srpski košarkaš nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama. Preciznije u Kaliforniji gde se odmara na plaži, na Menhetn biču.

Jokić se vratio u Srbiju nakon što je odveo Denver do prve NBA titule u istoriji kluba. Odlučio je da se dobro odmori, pa je odustao od igranja za Srbiju na predstojećem Svetskom prvemstvu. Tokom leta je uživao u rodnom Somboru gde je navijao za svoje konje, višen je na koncertima, pa u Italiji, kako kupuje pivo u Bosni i Hercegovini, učestvovao je na raftingu na Tari i Drini.

Mnogi su mislili da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu, ali je razočarao navijače, posle dugo razmišljanja saopštio je selektoru Svetislavu Pešiću da "nije mentalno spreman" da preuzme toliki pritisak na sebe.

Inače, nedavno je dobio još jedno priznanje za svoja dostignuća. NBA 2K je košarkaška video igrica koja je veoma popularna širom sveta i reklo bi se da nema konkurenciju. Za 2024. godinu iliti NBA 2k24 sprema se specijalno izdanje u čast Kobija Brajanta koji je u svojoj karijeri bio poznat po broju 24 na leđima. Za tu verziju video igrice najbolje ocenjeni košarkaš biće povremeni srpski reprezentativac Nikola Jokić. On će dobiti ocenu 98 i autori 2k24 očigledno smatraju da je Jokić najbolji na svetu