Autor: Informer.rs

20.09.2023.

14:14

Foto: profimedia

Sport

Jokić je opljačkan! Hrvat se potresao zbog Srbina!

Iskusni košarkaš Cedevite Junior smatra da je srpski centar opljačkan i osuo je paljbu po onima koji mu nisu dodelili laskavo priznanje.

- To što Jokić nije imenovan za MVP-a je kompletna besmislica. To je prevara, pljačka veka -  istakao je Simon.

Informer

Kada je hrvatski as video da Jokić nije MVP razmišljao je o tome da prekine da gleda najjaču košarkašku ligu na svetu.

- Ova situacija meni izgleda smešno. Ovaj momak je kompletno izdominirao ligom, ali na kraju dana nagrada je otišla Džoelu Embidu. Mislim da je Jokić uradio previše za NBA. Prvo sam video vesti i rekao sam sebi "Okej, ja od sada prestajem da pratim NBA. Kao što moćete videti na osonovu njegovog performansa u plej-ofu, Jokić se veoma zabrinuo kada je čuo da ja neću pratiti NBA - zaključio je Simon.

Nikola Jokić nepogrešivo je predvodio Denver Nagetse do istorijske titule u NBA ligi, a među onima koji su svedočili bravurama čudesnog srpskog košarkaškog asa gotovo da nema onih koji mogu da mu nađu zamerku.

Informer

Proslavljena zvezda je dva puta zaredom bila MVP regularnog dela sezone, ali posle najprljavije kampanje u istoriji NBA lige priznanje je nepravedno otišlo u ruke Džoela Embida. Skromni Somborac nije mario za to - ni najmanje. Mudro je ćutao i onda na terenu pokazao ko je zapravo najbolji.Odveo je svoj tim do prve NBA titule u istoriji franšize i apsolutno zasluženo dobio priznanje koje mu pripada.