Autor: Informer.rs

28.09.2023.

09:35

Foto: pritnscreen/Twitter

Sport

Luka Dončić zabezeknuo Amere moćnim džipom koji liči na tenk!

Svi košarkaši koji su nastupali za svoje nacionalne timove na ovogodišnjem Mundobasketu vratili su se obavezama prema klubovima u kojima nastupaju, pa tako i Luka Dončić.

Slovenija, predvođena zvezdom Dalasa, završila je planetarnu smotru na sedmoj poziciji, što su igrači "zmajčeka" doživeli kao neuspeh. Sada, sa novom NBA sezonom za manje od mesec dana, Dončić je pristigao u Teksas gde će započeti treninge sa timom. Kako i dolikuje zvezdi tog renomea, stigao je u velikom stilu!

Slovenac se do hale dovezao "tenkom" kompanije "Apokalips", a u pitanju je model "Helfajer Džagernaut 6x6". Reč je o "čudovištu" sa oko 850 konjskih snaga, posebno napravljenog u samo 150 primeraka od strane kompanije specijalizovane za ovakvu vrstu vozila. 

Ista kompanija radi na 6x6 primercima poznatih brendova poput "Džipa" ili čuvene "G klase" Mercedesa.

Kao što je i očekivano, cena je prava sitnica, ali to ne predstavlja problem Dončiću, koji se počastio ovom mašinom još prošle godine.

Osim Luke, put hale zaputili su se i ostali igrači Dalasa, ali nijedan nije na sebe privukao pažnje koliko i slovenački košarkaš.