Autor: Informer.rs

01.10.2023.

15:51

Foto: Tanjug/AP

Sport

Nema više piva i konja! Jokić okončao odmor i otputovao u Ameriku

Nagetsi po prvi put u svojoj istoriji dočekuju novu sezonu kao aktuelni prvaci lige. Najzaslužniji za to bio je MVP finalne serije sa Majamijem, Nikola Jokić.

Pošto nije bio spreman da prihvati ulogu lidera nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu u Manili, dvostruki MVP NBA lige je imao čitavo leto kako bi se oporavio, odmorio i spremio za nove izazove u najjačoj ligi sveta. Taj period iskoristio je uživajući u muzici, hrani, piću i, naravno, konjima!

Njega je na let za Kolorado ispratio agent Miško Ražnatović i brat Nemanja uz poruku:

"Rastanci na aerodromima su postali manje-više redovna procedura. Vreme je za povratak u Ameriku, u susret novim radnim pobedama. Nba sezona je iza ugla", napisao je poznati agent na svom Instagram nalogu.

Navijači se nadaju da je dugu pauzu iskoristio kako bi napunio baterije i kako bi još odlučnije krenuo u najteži poduhvat - odbranu naslova prvaka.

Informer

Denver Nagetsi braniće šampionsku titulu

Simpatizeri Srbije su posebno optimistični, pošto se nadaju reprezentaciji jačoj za Nikolu Jokića na Olimpijskim igrama u Parizu naredne godine.

Što se saigrača sprskog centra tiče, oni su mnogo manje lenčarili, te su mnogi od njih već počeli sa pripremama u improvizovanom kampu i to u domu Erona Gordona, koji je ranije letos posetio Jokića u Somboru.