Autor: Informer.rs

02.11.2023.

03:23

Foto: Tanjug/AP

Sport

Kraj pobedničkog niza! Denver upisao prvi poraz, Jokića nisu ispratili saigrači

Nije ovo bila dobra  noć za Jokića i družinu. Nakon četiri fantastične pobede upisali su prvi poraz u tekućoj sezoni. Ništa im večeras nije išlo od ruke, dok je protivnički tim bio fantastično raspoložen i tako su došli do trećeg trijumfa.

Dvostruki MVP NBA lige, Nikola Jokić bio je najefikasniji igrač na meču, ipak ni to nije pomogo Nagetsima. Srbin je postigao 25 poena, uz to je dodao 10 skokova i tri asistencije, ali ni to nije bilo dovoljno da Denver dođe do pobede.

Saigrači da nisu dobro pratili večeras, a pored njega jedini je bio dvocifren Džamal Marej sa 14 poena, šest asistencija i isto toliko skokova. Ostali saigrači se nisu najbolje poakazali večeras na parketu.

Minesotu je predvodio Entoni  Edvards koji je ubacio 24 poena, dok je Karl Entoni Tauns ubacio tri poena manje. Majk Konli je zabeležio 17 poena, a 16 poena je ubacio Naz Rid. 

Nagetsi neće po dobrom pamtiti ovu noć, ipak imaće šansu za ispravku u noći između subote i nedelje kada će dočekati Dalas Maverikse predvođene Lukom Dončićem.