Autor: Informer.rs

04.11.2023.

15:06

Foto: printscreen

Sport

Hit scena na Jokićevoj konferenciji! Tvoja leđa su važnija od mojih! (VIDEO)

Nasmejao je Srbin sve u sali kada je dobio pitanje od jednog norinara da li je sve u redu sa njegovim leđima.

- Dobro su, a tvoja? -  glasio je odgovor, posle čega je isti novinar izneo tvrdnju da su Jokićeva leđa važnija od njegovih!

- Ne znamo to, moj prijatelju. Ali da, dobro su - kroz osmeh je prokomentarsiao Jokić.

Analizirala je zvezda Denvera igru protiv Dalasa. 

- Naravno da ćemo gubiti lopte, pogotovo s obzirom na način na koji mi igramo. Ali, mislim da neke izgubljene lopte možemo da dovedemo pod kontrolu poput mog pâsa iza leđa nikome. Ne zabijati se u gužvu, ako je neko slobodan dodaj mu. Možemo biti malo pametniji, recimo to tako - smatra Jokić.

Govorio je o Jokić i o poteškoćama na meču.

- Pokušali smo da igramo utakmicu na pravi... Ne na pravi način, igrali smo kao i obično. Za mene je to samo još jedna utakmica. Imali smo poteškoća da sačuvamo svoj reket poslednjih nekoliko utakmica. Igrali smo solidnu odbranu, ali smo kaskali na skoku, zbog čega smo se `patili` i u tranziciji. Ovaj put smo ispravili te greške. Dalas je jako dobra ekipa. Ima ozbiljne šutere, pa samim tim i ova pobeda dodatno dobija na značaju.

Na kraju meča je imao zanimljivu konverzaciju sa Lukom Dončićem, košarkašem Dalasa.

- On je moj dobar prijatelj i uvek je lepo igrati protiv njega. Mislim da je on sjajan igrač, jedinstven. Kontrolisao je utakmicu - dodao je Jokić.

Pohvalio je i saigrača Majkla Portera.

- Porter postaje sve bolji u defanzivi. Odlično se nosi sa protivničkim igračima. Odigrao je sjajan meč, večeras je napadao reket, bio je svuda na terenu. Dobro je šutirao i mnogo nam je pomogla njegova energija na parketu -  istakao je Jokić.