Autor: Informer.rs

09.11.2023.

12:26

Foto: printscreen Twitter

Sport

Jokić umirao od smeha, žena pala sa stolice! (VIDEO)

Tejlor Vincek, koja radi kao video montažer za televiziju koja prati Nagetsepala je sa stolice usred konferencije za medije. Srpski centar nije mogao da veruje šta se dešava.

Bio je prvo u čudu, pljesnuo rukama, nije mogao da dođe do reči zbog smeh, a onda je imitirao Tejlor. Pokušavao da pokaže čitavom svetu kako je ona pala sa stolice, pa napravio šou i nasmejao prisutne novinare. 

Nikola Jokić  je i pre nekoliko dana zabavio novinare, održao je konferenciju bez postavljenih pitanja jer je znao šta hoće od njega.

Informer

Inače, u pobedi protiv Voriorsa imao je 35 poena, 13 skokova i pet asistencije.  Pored Nikole Jokića u timu Denvera istakli su se Redži Džekson sa 21 poenom i šest asistencija, Aron Gordon koji je upisao 14 poena uz 11 skokova, dok  je Majkl Porter Džunior dao 17 poena uz osam skokova. U ekipi Golden Stejta Kari je pored 23 poena imao pet skokova i četiri asistencije,  Tompson je dodao 15 poena, dok su po 10 imali Mozes Mudi i Džonatan Kuminga.

Informer

Takođe, naš centar je opet ispisao istoriju NBA lige. Postao je treći košarkaš u istoriji, koji je u prvih devet utakmica od starta sezone u svakom meču imao više od 20 poena i 10 skokova. Pre Nikole Jokića to su uradili Karl Meloun u sezoni 1988/89 u dresu Jute, kao i Kevin Garnet u dresu Minesote u sezoni 2004/05.