Autor: Informer.rs

10.11.2023.

07:56

Foto: Tanjug/AP

Sport

NIje pomogla ni nestvarna Janisova partija! Indijana nanela MIlvokiju novi poraz

Pejsersi su slavili u neizvesnom meču protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje NBA lige. Dobar deo meča imali smo rezultatsku klackalicu, ipak puleni Rika Karslija su izašli kao pobednici u ovom duelu.

Pobednički tim predvodio je Tajris Hailburton koji je bio pravi lider ekipe. Mladi plejmejker je ubacio 29 poena, uz deset asistencija i devet skokova.  Hailburton je iz igre ubacio 17 poena, a za tri poena je bio precizan pet puta.

Odlično ga je pratio Benedik Maturin sa 26 poena, 11 skokova i dve asistencije, dok je Majls Tarner ubacio 21 poen, uz  šest skokova i četiri asistencije.

U gubitničkom taboru neverovatnu partiju imao je dvostruki MVP NBA lige Janis Adetokumbo. Grk je na parketu proveo 37 minuta i ubacio neverovatnih 54 poena.  Briljirao je Janis u svakom trenutnku na meču, međutim ni to nije bilo dovoljno da Baksi pobede.

Bitno je napomenuti da za Milvoki većeras nije igra Demijan Lilard njihovo najveće pojačanje u tekućoj sezoni. Indiana trenutno ima skor od šest pobeda i tri poraza, dok  Milvoki ima pet trijumfa, a izgubili su tri utakmice.