Autor: Informer.rs

21.11.2023.

06:07

Foto: Tanjug/AP

Sport

Jokić kipti od besa, umalo zgromio sudiju! (VIDEO)

Proključao je najbolji igrač NBA lige Nikola Jokić zbog sudijske nepravde, koju gledamo godinama. Jasno je svima da naš as nema isti tretman kao ostale zvezde, dovoljno je videti da posle svake utakmice izgleda kao da je u ringu bio, o čemu svedoče stalne rasekotine i rane po Jokićevim rukama. 

Sad je frustriran sudijskim odlukama pobesneo, jer je konstantna meta znažnih udaraca, a nikada nije zaštićen! Nije ostao imun na sraman sudijski kriterijum i nedosuđene faulove. Ne traži Nikola sigurno bolji tretman od drugih, ali zaslužuje barem pravedan. 

Šta se desilo? Bio je Jokić u duelu sa dvojicom igrača Detroita, pošto sudije nisu reagovale prvo je nešto pitao arbitra, a onda besno krenuo na njega. Jednu tehničku je već imao, pa je nova bila isključujuća.

Pogledajte šta se desilo, sudija je dobro prošao s obzirom na to koliko je Jokić bio besan!

Jokić je do tog trenutka imao devet poena i po pet skokova i asistencija. U nastavku meča je Denver predvodio Redži Džekson sa 21 poenom, Kentavijus Kaldvel - Poup je dodao 20, Kristijan Braun 15 poena, Majkl Porter je imao dabl-dabl sa 14 poena i 11 skokova.