Autor: Informer.rs

21.11.2023.

11:59

Foto: profimedia

Sport

Ćirilica usred Amerike! Jokić je ovim potezom raspametio Srbe!

Posle utakmice sa Dalasom (107:103) isplivale su zanimljive fotografije našeg reprezentativca. Fotografi je na meču su zabeležili jednu simpatičnu situaciju. U prvom planu su bile patike našeg košarkaša.

Na njima je na ćirilici ispisao "porodica", pokazujući šta je najsvetije za njega. Takođe, znamo da Nikola nosio burmu vezanu za svoje pertle.

Informer

 

Pričao je srpski centar koliko mu je porodica važna.

Imam svoju porodicu uz sebe, uvek me štite, to je nešto što je samo moje i što niko ne može da mi oduzme. Skinem burmu sa prsta, stavim na levu patiku, držim burmu na levoj patici zbog familije. To je veoma važno za mene. Oni su uvek uz mene i na mojoj strani, pa im tako pokazujem ljubav. Šaljem im poljupce posle utakmice. Oni su tu na svakoj utakmici, tokom celog plej-ofa - rekao je Nikola nedavno. 

Inače, košarkaši Denver Nagetsa su uspeli da slave protiv Detroit Pistonsa u veoma teškom meču i to nakon što su im sudije isključile trenera Majka Melouna i Nikolu Jokića. Srbin je na ovom meču dobio dve tehničke greške, od čega drugu pred sam kraj prvog poluvremena, pa je morao  ranije da napusti parket.