Autor: Informer.rs

21.11.2023.

13:09

Foto: profimedia

Sport

Od*ebi! Jokić dobija žestoke batine, pogledajte (VIDEO)

Srpski centar isključen je pre poluvremena na utakmici Denvera i Dalasa zbog dve tehničke greške (107:103). Bio je frustriran i ogorčen jer je dobijao batine, standardno su ga tukli tokom meča, a sudije su se pravile lude, nisu želeli da ga zaštite od grubih prekršaja.

Jokić je u jednom trenutku poludeo, vikao, uneo se sudiji u lice i viknu arbitru da od*ebe. Zbog toga je dobio drugu tehničku i morao je da napusti igru. 

Nažalost, nije ovo prvi put da tuku srpskog centra, a da sudije ne reaguju, da se prave da ne vide. Tokom prošle sezone Nagetsi su objavili nekoliko video snimaka sa utakmica koji su šokirali navijače. Završavao je naš as redovno sa modricama i ogrobotinama po rukama, jasno se vide i ožiljci na rukama od udaraca.

Nova je sezona, ali što se sudija tiče nema ništa nivo. Jokića tuče ko stigne, a sudije nemaju nameru da ga zaštite. Na kraju Jokić izvuče deblji kraj, zbog žestoke borbe sa rivalima skuplja se bes, koji u afektu iskali na sudijama. Međutim, ni tako ne mogu da ga zaustave! I pored prljavih poreza i udarac ispod pojasa, odveo je Denver do prve titule NBA šampiona u istoriji kluba. 

Inače, Detroitov komentator Džordž Blaha je tokom TV prenosa meča žestoko isprozivao sudije i jasno kao dan stao na stranu Srbina.

- Dozvolite mi da kažem da ovi navijači nisu došli ovde da gledaju Kertisa Blera, Trea Madoksa i Endija Nagija, ko god da su oni - prozvao je sudije.
 

Pogledajte šta sve Jokić mora da trpi!