Autor: Informer.rs

23.11.2023.

06:52

Foto: printscreen

Sport

Biće bure, Jokić žestoko isprozivao trenera! Pare promene ljude...

Majk Meloun produžio je ugovor sa aktuelnim šampionom NBA lige i postao jedan od najplaćenijih trenera. Prema informacijama novinara ESPN-a, Adrijana Vojnarovskog, jedan od najcenjenijih trenera u NBA ligi, Majk Meloun, produžio je svoj ugovor s Denver Nagetsima uz značajno povećanje prihoda.

Majk Meloun trenutno zarađuje 2.000.000 dolara po sezoni, sa novim ugovorom, očekuje se značajan porast njegove zarade. Zanimljiv video snimak pojavio se na društvenim mrežama, podelila ga je novinarka Denvera Keti Ving. Keti je sa Jokićem razgovarala pre meča sa Orlandom, gde su Nagetsi poraženi (124:119), tema je bio produžetak ugovora trenera Denvera Majka Melouna.

- Velike pare, ne želi više da priča sa igračima, malo se promenio , ali to je normalno, to novac uradi sa ljudima - rekao je "mrtav lada" Nikola Jokić, ali je svima jasno da se šalio u svom stilu, dok ni Keti nije mogla da se suzdrži, pa se nasmejala.

Novinarka je potom pitala Jokića šta je to drugačije kod trenera otkako su postali šampioni NBA lige.

- Nije mi kupio poklon!

Inače, Jokić je protiv Orlanda zabeležio  novi tripl-dabl, 111. u NBA ligi, završio je meč sa 30 poena, 13 skokova i 12 asistencija.