Autor: Informer.rs

29.11.2023.

11:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Jokić je pio po šest piva! Ameri otkrili šta je radio u Srbiji

Njegov saigrač iz Denvera Majkl Porter Džunior ima svoj podkast, a gost mu je sada bio Eron Gordon, još jedan košarkaš koji brani boje Nagetsa.

Poznato je da su Gordon i Jokić veliki prijatelji. Amerikanac ga je bodrio prošle godine na Evrobasketu u Pragu, a proteklog leta bio je u Somboru u poseti Srbinu i njegovoj porodici.

U podkastu su se Porter i Gordon, logično, dotakli svog najboljeg igrača koji im je doneo titulu NBA lige.

Pored opšte poznatih stvari, otkrili su i nepoznanice, a Porter je ispričao da je Jokić tokom letnjeg odmora pio pivo!

Informer

- On je jedinstven. Kad ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kog sam ikad video. Ludo je šta sve može da učini. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu. Čak i posle MVP sezone. Kako je to moguće da postaneš bolji posle MVP godine? Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten. Pričao sam s njim i rekao mi je da je u Srbiji pio šest piva dnevno. Verovatno nije ni dirnuo loptu - rekao je Porter i šokirao javnost.

Jasno je da pivo ni na koji način nije uticalo na Jokića jer blista i ove sezone, a da je odličan na terenu konstantno potvrđuje i Gordon.

- Jokić je veliki lider. Uvek je tačan, svaki dan. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa posle utakmice diže tegove. Redovno radi svakog dana. I na sve to, skroman je. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dele loptu. On je zver - zaključio je Gordon.