Autor: Informer.rs

02.12.2023.

09:20

Foto: AP/Photo

Sport

Gotovo je! Letos se otvoreno nudio Partizanu, sad doneo odluku koja je sve šokirala!

Iskusni krilni košarkaš, koji se letos otvoreno nudio Partizanu, u jednom podkastu saopštio je da se najverovatnije više neće baviti košarkom, jer želi da se posveti porodičnom životu.

Nekadašnji NBA superstar, koji je tokom karijere igrao za Toronto, Orlando i Finiks, ističe da su na njegovu odluku uticale i učestale povrede, a nije naveo čime će se ubuduće baviti.

Mislim da sam završio. Počele su neke čudne povrede da mi se dešavaju, da gubim kolena. Leđa su postala užasavajuća. Želim samo da budem kod kuće sa decom. Mnogo praznika, mnogo rođendana sam propustio... Shvatio sam koliko mi fali uloga oca i koliko želim da budem deo porodice - poručuje Ros u svom podkastu.

Informer

Podsetimo, prošlog leta Ros je često spominjao crno-bele, pa je u jednom momentu izjavio da bi rado razmislio o dolasku u Srbiju ako dobije poziv. Taj poziv nije usledio, a iskusni košarkaš, poznat po spektakularnim zakucavanjima, nije skrivao da vrlo poštuje naš narod. Između ostalog, zbog činjenice da je njegova supruga Matijana poreklom sa ovih prostora.

Informer

Moja žena i njena porodica su iz Srbije. Iako se dosta njih raselilo po svetu, svi su iz bivše Jugoslavije. Imam mnogo prijatelja i porodice tamo, moja žena često vodi decu u Srbiju, te imam dosta porodičnih veza tu. Ako se stvori prilika da se zajedno sa porodicom vratim u Srbiju i živim tamo neko određeno vreme, to je nešto o čemu bih sigurno razmislio, jer ima ogromnu sentimentalnu važnost. To je jedina opcija ako bih išao van SAD - govorio je prošlog leta Ros.