Autor: Informer.rs

06.12.2023.

11:20

Foto: Tanjug/AP

Sport

Jokić laže! Šta priča ovaj čovek?

Srpski centar je proglašen za najboljeg igrača na zapadu za novembar mesec, a Džej-Džej Redik ga je nazvao lažovom.

Nikola Jokić je po statističkim parametrima bio ubedljivo najbolji igrač prošlog meseca, a i dlaje je prvi kandidat za  MVP titulu u NBA ligi. U šou programu Dena Patrika, bivši as Orlanda, LA Klipersa, Filadelfije i Nju Orleansa, kaže da ne naseda na priču da Jokić tokom leta i odmora ne misli na košarku, a onda se vrati u Ameriku i sve razbija. 

- Mislim da se tu preteruje. Ja baš mislim da on daje sve od sebe. Zaista verujem u to. Ta priča kako on na leto ide kući i ne pipa košarkašku loptu, i onda dođe i u prvoj nedelji sezone beleži prosek 30 poena, 12 skokova i devet asistencija, ja ne bih naseo na to - kazao je Redik.

Informer

Ljudi iz Denvera tvrde da Jokić svaki dan pruža svoj maksimum, i da je u najboljoj fizičkoj formi ikad.

- On je apsolutni psihotični takmičar.

Centar Denver Nagetsa proglašen je za najboljeg igrača zapadne konferencije u novembru mesecu, sedmi put u karijeri dobio je ovo laskavo priznanje. Ujedno, ovo je novi rekord ekipe iz Kolorada. Jokić je od početka nove sezone sa Denverom ostvario 14 pobeda u 21 utakmica, a u proseku je beležio 29 poena, uz 13,2 skoka i 9,2 asistencije po meču. Ekipa Majkla Melouna je trenutno treća na tabeli zapadne konferencije sa skorom 14-7.