Autor: Informer.rs

11.12.2023.

09:30

Foto: profimedia

Sport

Lebron na ivici suza zbog njega! Nikada nije bio ovako emotivan! (FOTO/VIDEO)

Debitovao je za Broni za Univerzizet Južna Kalifornija u porazu od Long Bič stejta 84:79, a igrao je 17 minuta i postigao četiri poena.

Imao je momak koji je talanat povukao na oca i tri skoka uz po dve asistencije i ukradene lopte, kao i jednu sjajnu blokadu.

Informer

Mnoge je baš tom blokadom podsetio na jednog od najboljih igrača u istoriji NBA. Fenomenalno je ispratio kontru rivala i iz drugog plana na drugom obruču sprečio rivala da poentira.

Postavljalo se pitanje da li će mladi Broni Džejms imati pravo nastupa u najjačem košarkaškom takmičenju budući da je nedavno doživeo srčani zastoj.  

Ostaje da se vidi da li će do toga doći, a nedavno su doktori dozvolili sinu proslavljenog asa da se bavi košarkom, iako mu je dijagnostikovana dijagnostigikovana urođena srčana mana.

Nakon drame i neprospavanih noći ponosni otac je uživo pomno pratio naslednika.

Informer

- Iskreno, me mogu vam opisati koliko je emotivan ovaj dan bio za mene. Bukvalno sam iscrpljen i sve što mogu da kažem Broniju je da si jednostavno neverovatan! Dođavola i pobede i porazi koje će se dogoditi. Ti si već osvojio glavni cilj/titulu, a to je život. Ponosan sam na tebe klinac i danas si mi dao više od života. Hvala ti i volim te - rekao je Lebron koji je nekoliko puta u toku koledž debija svog sina reagovao emotivno, a pojedini navijači koji su bili u hali kažu i da je bilo momenata kada je bio na ivici suza.

Broni Džejms je prošle sezone beležio 14 poena, pet skokova i tri asistencije. Po nekim najavama naredne sezone trebao bi da izađe na NBA draft, a potom zaigra sa svojim ocem, jednim od najboljih košarkaša svih vremena.