Autor: Informer.rs

12.12.2023.

06:20

Foto: Tanjug

Sport

Jokićev saigrač otkrio sastanak koji nikada neće zaboraviti: Izašli smo, onda je uzela mobilni, a u njemu... (VIDEO)


U jednom delu intervjua Gordona su pitali da li će doći vreme kada će se oženiti, smiriti?

- Da, sigurno. Definitivno ću se smiriti. Za deset godina, da. Mislim da ću se oženiti za pet godina. U NBA sam od 18. godine, tako da sam odrastao u toj priči. To je iscrpljujuće. Biti na ulici je iscrpljujuće. Biti napolju je zamorno. Ne kažem da brak nije zamoran i iscrpljujući sam po sebi, to je posao, ali ako nađete pravu ženu, to može biti potpuno osnažujuće. Šta je kralj bez kraljice?

- Išao sam na sastanak sa jednom devojkom, zaboravio sam gde smo išli, gde smo bili, možda smo bili u Čikagu ili tako nešto. Došao sam na dogovoreno mesto, samo smo sedeli za barom i čekali da stigne piće, šta god. Uzela je mobilni, a poslednja stvar koju je imala na telefonu bila je "neto vrednost Arona Gordona." Znate o čemu govorim? Vidite šta govorim?

Iako misli da je situacija sada smešna, priznao je da je to bio jedan od onih trenutaka koji su ga naterali da shvati da zabavljanje u koži slavne ličnosti ponekad može biti teško.

- Kada dođete do ovog nivoa, postoje devojke koje se zezaju sa vama samo zbog, znate, kao što su uticaj, novac, sigurnost, ali ima pravih, znate, ima ih pravih - zaključio je temu Gordon.