Autor: Informer.rs

13.12.2023.

06:12

Foto: tanjug/ap

Sport

Skandal kakav se ne pamti! Zbog ovoga su sudije izbacile Jokića (VIDEO)

Kao i pre nekoliko nedelja, Jokić je pobesneo jer su se sudije pravile slepe posle jednog faula, prigovorio i minut pre kraja prvog puluvremena je morao u svlačionicu. 

Na snimku se jasno vidi da je fauliran pod košem u duelu sa Nikolom Vučevićem. Kako su sudije ostale neme, Jokić je tražio objašnjenje, a zatim na 1:08 pre kraja poluvremena zaradio tehničku i isključenje. Nikola je bio u šoku, nije mogao da veruje šta su sudije uradile.

Novo sramno ponašanje sudija prema višestrukom MVP-ju, šampionu NBA lige, pa neka neko kaže, ako ga nije sramota, da Jokić ima isti tretman kao i američke NBA zvezde. Ovo je drugo isključenje za Jokića na 24 ovosezonske utakmice. Prethodno je toliko je puta bio isključen bio na 288 utakmica u razmaku od 2019. do 2023. godine.

Inače, Jokić posle svake utakmice izađe sa parketa kao da je bio u ringu. Dovoljno je pogledati ruke našeg centra, na svakoj utakmici zaradi novu modricu, novu posekotinu zbog agresivnog nastupa protivničkih defanzivaca, pa ne čudi što više ne može da se kontroliše i ćuti pred nepravdom. 

Podsećamo, isključen je Nikola 21. novembra protiv Detroita zbog dve tehničke greške, takođe zbog prigovora pred kraj prvog poluvremena. Sad su sudije opet bile u prvom planu, čini se da je počela hajka, sprovodi se plan kako zaustavii Srbina da ne dođe do nove MVP titule, a da Denver ne odbrani trofej. Sramota!