Autor: Informer.rs

15.12.2023.

07:00

Foto: Tanjug/AP

Sport

Dokle više!? Grina osudili i sunarodnici: On mrzi Evropljane! (VIDEO)

Pravi Drejmond Grin od kako je počeo svoju profesionalnu karijeru više problema nego dobrih stvari na parketu. Naravno, daleko od toga da se radi o lošem košarkašu, ali je utisak da do izražaja daleko više dolazi njegov karakter koji je, najblaže rečeno, u suprotnosti sa fer-plejom. 

Početkom sezone pobio se sa Rudi Gobertom, prošle sezone je bio u klinču sa Nikolom Jokićem, a poslednja žrtva pomahnitalog Grina bio je Jusuf Nurkić. Amerikanac je, po ko zna koji put, bez ikakvog razloga prljavo udario rivala i to po licu. 

Bio je to njegov 18. ispad na utakmicama po čemu je postao rekorder, a uspeo je da prevaziđe čak i Gilberta Arinasa. Upravo je on analzirao Grinovo ponašanje i došao do zaključka da as Golden Stejta ima nešto protiv igrača sa prosotra Evrope. 

- Znam šta Drej radi. Rešava ove Evropljane jednog po jednog. Mediji ih guraju, a on ih davi i uzvraća udarce. Radi ti ono svoje - rekao je Arinas. Na to se nadovezao Niki Jang. 

- On je tip koji se služi jeftinim udarcima, ali ima tendenciju da takve stvari radi Evropljanima. Pravi frku isključivo strancima. Ima mnogo UFC-a u njemu - poručio je Jang.